Portfolio logo Bankárképző logo

Hírlevél feliratkozás

Segítünk, hogy meg tudjon felelni az új MNB elvárásoknak - Read & Check hírlevél!

A Read & Check hírlevél hatékony segítség, hogy felkészüljön a legújabb MNB rendelet (37/2017. (XII. 27.)) előírásainak teljesítésére, ami szerint mint befektetési információt nyújtó munkatárs folyamatosan frissítse tudását és naprakész legyen a piaci hírekből. A rendszeres hírlevél olvasás segít felkészülni az éves munkahelyi vizsgákra, amelyek az új jogszabályi előírások miatt kötelezőek, amellett, hogy válogatott és napi munkájához szükséges információkat is nyújt. Csatlakozzon most a Read & Check hírlevélküldő moduljához ingyenesen!

A Read & Check hírlevél azért különleges, mert egy szakértő kezek által válogatott hírcsokrot kap a Portfolio híreiből. Nem marad le semmiről, de nem is kell naponta többször végigböngészni a teljes hírkinálatot

Elogadom a Portfolio és a Bankárképző adatvédelmi és adatkezelési szabályzatait
Kérem, tegyen egy pipát a fenti négyzetbe!
- Az értékesítő munkatársak befektetési termékekről, befektetési szolgáltatásokról vagy kiegészítő szolgáltatásokról szóló információt nyújtanak az ügyfeleknek, míg a prémium bankárok legtöbbször már befektetési tanácsot is nyújtanak, ill. a privát bankárok kiemelt ügyfelek portfólióit kezelik. Amennyiben egyik leírás sem illik pontosan Önre, kérjük válassza ki az Ön (elvárt) tudásszintjéhez legközelebb állót! Választása a hírlevél tartalmának testre szabásában segít nekünk.